När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, maj 28, 2008

Mjukglass.

Igår hade jag en massa saker att skriva här och när jag väl får en stund över och får låna datorn så har jag glömt all. Inte en susning fanns kvar, men nu. Nu har det som kommit tillbaka till mig lite i alla fall.

Fenomenet mjukglass. Det är snuskigt gott och varje gång jag köper det så funderar jag alltid hur det är att göra, det ser ju inte så attans svårt ut och igår fick jag göra min första mjukglass. Man drar ju bara i spaken och snurrar struten/vofflan/bägaren, plättlätt tänkte jag. Ha ha men så fel man kan ha, nu tror ju jag att det bara var för att det var första gången men sån PANIK jag fick. Det gick inte alls så bra/lätt som jag trodde att det skulle vara. Den såg riktigt taskigt ut i alla fall, tur att den var till mig själv ;)

Jag ska ta och öva lite mer på det där, så det kan ju hända att jag kommer äta en del mjukglassar :) men det är ju en vanesak har man aldrig gjort något förr så är det ju oftast svårt till en början och sen när man väl kan det blir det plättlätt.

Nu ska jag däremot ta och göra mig klar, jag ska ner på stan och jobba en stund på Phone house. Sedan ska jag hem och fixa middag och efter det så ska jag fara till Bilisten på inskolning för en stängning. Då vet ni alla hur min dag ser ut idag.

Kör försiktigt.

Inga kommentarer: