När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

fredag, maj 16, 2008

Dagens I-landsproblem.

Jag blev så slut. Jag börjar nästan känna mig lite dålig men det är nog bara sömn som behövs, vi testar med det. Dock får jag inte sova i min riktiga säng i natt, bara den som står hemma hos mamma och pappa och den är inte alls lika skön som min säng i stan!

Jag måste sova här för att jag ska ta mig till jobbet i tid i morgon, jag förbannar bussarna att det inte går någon i tid till Bureå så att jag kan jobba på helgen. Men med lite tur går det oftast att lösa ändå.

Jag har reflekterat över en grej och jag har gjort det många gånger, oftast blir det när jag sitter på toan och filosoferar. Då ser jag nämligen shampot och balsamet Sunsik som jag nu har använt. Alltså, shampot är en förpackning på 250 ml och balsamet på 200 ml. Fast nu är det ju faktiskt så här att Shampot är ju SÅ mycket drygare än balsamet, ska det vara en mindre förpackning av balsamet så att folk då måste köpa det oftare och att det då är något sånt där säljknep eller är dom bara dumma?

Jag tycker att det är idiotiskt att ca 1,7 flaska balsam räcker till 1 flaska shampo. Varför kan det inte vara tvärt om så att det jämnar ut sig lite? Man måste ju köpa balsma så ofta och det är så lätt att glömma, kom igen gör världen en tjänst och ändra förpackningarna tack!

Nu, mot sängen och vidareeeeee...

Inga kommentarer: