När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, april 28, 2008

"Per aspera ad astra".

Jag trodde verkligen att jag skulle vara helt död när jag vaknade i morse men alla kan vi överraska. När jag väl var uppe ur sängen kändes det skönt, jag blev nästan peppad på att fara och jobba. Men sen så kanske inte det höll i sig riktigt så länge som jag hade hoppats när jag kommer på på vägen till bussen att jag hade glömt att ta med mig något att äta varken fika eller frukt (ingen lunch eftersom att jag jobbade till 12).

Men jag är ju en viking så jag klarade mig bra ändå. Väl tillbaka i stan så köpte jag först 1 par nya solglasögon för 20kr! Ja de var väl inte de snyggaste men de är väl ok stand in till mina gamla som jag har tappat bort. Efter det träffade jag mamma och vi skulle gå på buketten för att se om dom hade fått in blomman Ixora som dom skulle beställa. Men då får jag höra att dom inte alls skulle beställa in den, även fast dom sa det när jag var där för drygt 1 vecka sedan. Det var en liten besvikelse måste jag säga, men då får jag väl kolla på Blomsterlandet igen då.

Nu är jag verkligen i valet och kvalet, troligt vis kommer jag bestämma mig imorgon om jag ska köpa kameran nu eller inte, fast det beror ju på om dom har den inne då vill säga. Mamma fick en rabatt kupong på Expert 10%, så om jag köper den i butik med den så tjänar jag på det även om jag skulle beställa den från Internet, men det är det så också att kupongen vara är giltig till onsdag nästa vecka. Så jag måste ta och bestämma mig.

Idag känns bra, jag är nöjd med min prestation, mer än så säger jag inte om den saken. Jag läste igenom de häftet med 200 latinska sentenser som jag fick när jag läste Latin A. Vissa är mer vackra än andra, en del kan man relatera till och vissa känner man för. "Genom svårigheter till stjärnorna" kommer alltid guida mig, I just know it.

Jag är sugen på muffins.

Inga kommentarer: