När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

torsdag, april 25, 2013

Det är inte fredag.

Ja, vi börjar närma oss helg även fast flertalet på jobbet har trott att det var fredag idag och det betyder, eh ja. Fortfarande inte tid för att vila. Är handledare för de nya stjärnorna på jobbet och de är nästan för bra, jag har i stort sett inget att göra när jag ska finnas tillgänglig för dem nu, fast då har det kanske med att göra att det blir sista dagen imorgon också.

Jag äter godis i sinne just nu och tränar ingenting, eller hinner inte med träningen och det känns väl sådär. Godis, fine det kan jag äta men att inte träna det tär på mitt sinne, men jag får väl bara återgå till att vara normal för en stund.

Jag fortsätter mitt lilla projekt med förberedelser, utrustning och en massa plugg. Bland annat tog jag mig allt vackert en promenad ut till byggmax för att köpa ett par handskar och även fast jag har letat igenom varenda sport eller vildmarksaffär så är det byggmax som levererar. Dessa godingar kommer vara mina vänner för ett tag. Jag gillar att mannen i kassan var tvungen att fråga om jag skulle använda vinterhandskar nu. Gulligt av honom, sen när jag väl förklarade så var han med på notorna.

Hur som kommer jag avvakta med förklaringen här. Ja, om ni vill veta så kan jag säga att det tidigast blir lördag om 2 veckor. Håll tillgodo och simma lugnt!

Inga kommentarer: