När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

lördag, juli 30, 2011

Mitt nya hem, Bakfickan!

Vad det gäller träning så vägrar jag erkänna mig besegrad över att jag jobbar. Även om jag jobbar och inte kan träna på klubben så har jag varit ute och sprungit och nu i vissa fall kanske lite för mycket. Med tanke på att jag missbedömde min springsträcka med sådär 3-4 km så har jag sprungit ca 9 km vilket känns i mina ben. Nu pratar vi inte trötta ben utan nu pratar vi, det känns i benen.

Jag tror att jag kommer få benhinneinflamation om jag inte lugnar ner mig lite nu med springandet. Samtidigt har jag inte haft något val, kan jag inte träna thai eller bjj så har jag sprungit eftersom att jag tidigare gymmat på campus men nu inte får tillgång till det när jag inte fortsätter studera. Så då har jag alltså inte gymmat något i sommar för jag har dessutom inte haft pengar för att fixa det och ärligt. Det är sjukt dyrt tycker jag att betala för sommarträning. Jag tycket egentligen inte att gymmen här håller måtten för vad det kostar.

Men så nu måste jag ju bara inse då att om jag missar thaiträning då måste jag ju göra något annat, gud förbjude att jag ska sitta still. Så nu när jag fått lön har jag kollat upp vad det finns för alternativ i denna stad och vad som skulle funka bäst. Så idag så fixade jag så att jag kan träna nu sista månaden innan vi åker till USA på Bakfickan på 360. Helt sjukt värt det, jag är så sjukt jäkla nöjd. Jag kommer flytta in och bo där, så befinner jag mig inte på jobbet och jag inte är hemma så är det ganska stor chans att jag befinner mig på gymmet! Jag tycker att jag gjorde en rätt bra deal men ändå så var det väl lite i överkant, men mest bara för att jag var tvungen att betala en medlemsavgift. Lite billigare fick jag det allt.

Så summa summarum, jag är så sjukt nöjd över att jag nu kan börja gymma igen och sen att det finns lite annat där som crosstrainer kommer nog göra att jag kan fortsätta lite kondition utan att benen dör. Så jag ser verkligen fram emot detta nu!

En liten nytändning nu med siktet inställt på att vara i bra form till USA! Nu jäklar ska det bli åka av! Så vi ses väl på Bakfickan?

Inga kommentarer: