När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

söndag, december 26, 2010

Ruttet det är vad det är!

Jag vet att när jag skrev mitt 600:e inlägg så var inte det så positivt och detta är inlägg 800 som följer lite i samma fotspår alltså inte sådär jätte positivt. Läs på egen risk för ju längre ner man kommer desto mer ovårdat språk används.

På riktigt så var det så fruktansvärt JÄVLA ovärt. Vi betalade 400 kr för att vi först skulle äta middag på Johanna i parken/Station 8 och sedan då bara stanna och ha kul eller kvällen när alla andra Skellefteå bor kom, så "inträde" var inkluderat i priset. Och visst har jag väl sett fram emot det lite, skulle vara kul att få äta där och träffa alla glada.


Men vad händer riktigt? Jo, först så tycker jag allt bara går allmänt SEGT, sen så tyvärr tycker jag inte att servitrisen var någon hejjare på sitt jobb (inge illa menat) dels för att hon hörde fel på vad jag beställde för dricka och sen så fortsatte hon men frågade mig en extra gång innan hon gick och det visade sig först att hon hört fel sen hade dom inte ens det jag ville dricka, och även så tror jag det blev fel på Simons beställning av dricka. Sen när dom kom med vattenglas till alla, först tänkte jag till alla som drack vin men Mick som delade på en flaska med Rammi fick inget, medan alla andra fick ett, inkluderat de som drack öl. Alltså riktigt dålig koll. Sen när hon kom med vinflaskan till Rammi och Micke klarade hon inte ens av att öppna den utan fick be en annan servitris så, njä alltså tyvärr. Det var ingen bra prestation idag.

Sen fick vi vänta rätt länge på maten och så "skyller" dom på att alla ska äta samtidigt. Jo, visst förstår vi det MEN ni har ju för tusan sålt biljetter till denna middag och kväll visst tusan vet ni hur många som ska äta och att alla ska äta samtidigt så se till att förbered så man inte måste vänta närmare 1 timme.

Sen så när vi till slut fick våran mat, jo vad uppdagar vi då?! Vi får en bit kött (otroligt gott) och grönsaker till men inte ett skit mer! INGEN POTATIS ELLER NÅGONTING! Var gick allting snett, hur kan man servera mat på en restaurang där man får kött, grönsaker men ingenting mer? Det INGICK alltså inte potatis eller något liknande utan skulle man ha det så var det bara att beställa och betala, men det fräckaste tycker jag var att inte jäklar säger dom det heller så man VET att man ska beställa!

Det bästa var ändå och jag tror inte att Dennis tänkte sig för över vad han gjorde men han reste sig bara från stolen och gick rätt in i köket och frågade varför tusan vi inte fick någon potatis till? En ynka stund senare kommer han ut med i följe av en servitris som inte alls var nöjd på något sätt. Jag fattar det är inte rätt men se till att göra ert jobb då så att vi får den information vi behöver SÅ vi får det tusan vi vill ÄTA och kom dit för! Nu slutade detta med att vi fick potatis i alla fall utan att behöva betala detta men det var ju egentligen inte så det skulle vara.

Jaja, sånt som händer. Maten var riktigt god det säger jag ingenting om, men sen tog det en jäkla tid innan det hände något mer. Tallrikarna stod kvar länge och så brörjade folk "utifrån" trilla in och "komma och störa vår middag" trodde vi i alla fall.

Utan vi väntade ju på att det skulle komma något mer, efterrätt, kaffe osv. Men ICKET fick vi veta då INTE TUSAN INGICK EFTERRÄTT DET DÄR FÖRBANNADE PRISET!

Jag vet att när det blev tal om att vi skulle dit så skulle det vara i alla fall 2 rätter, mat och efterrätt och så skulle en "dricka" ingå. Och det tycker jag hade varit ok, trevligt att få vara ute och träffa alla, äta god mat och sedan redan vara på utestället och inte behöva gå någonstans eller så.

Men när det i själva verket inte ingår dricka till maten, inte ingå potatis och inte egentligen någonting annat jävla ätbart mer som ingår då ÄR DET TA MEJ TUSAN INTE JÄVLA OKEJ! Det hade varit roligare att bara elda upp pengarna i stället för att sitta där och äta.

Så då vet ni, ska som ha ett evenemang med middag kolla för tusan upp vad som ingår, även om det 2 månader eller 2 veckor före säger, supé med 2 rätter (egentligen tror jag fasen det var 3! rätter) och 1 dryck ingår så finns det INGA SOM HELST GARANTIER FÖR ATT DET ÄR DE NI FÅR! Jag ska inte dit mer, absolut aldrig äta på det där stället igen, jag ska då inte betala en krona för det.

Men visst var det kul annars att träffa en hög med människor som man inte sett på år och dar osv, men jag hade hellre betalat 160 kr inträde och bara varit där på kvällen hellre än att betala 400 och få en rutten middag.

Ja då vet ni det, kanske lite tjatigt det där men jag måste få säga mitt och att det irriterar mig, det är ju upp till er om ni läst ända hit. Nu lutar det åt att gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket och hoppa i säng.

Inga kommentarer: