När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

söndag, december 12, 2010

Det ekar visst här...

Här kommer det inte hända mycket är jag RÄTT så säker på inom den närmsta framtiden, så som det redan har varit. Jag har MYCKET att tänka på och känner mig oerhört stressad över skolan, speciellt efter att jag ännu en gång har varit i kontakt med CSN och fått veta ännu mer saker om hur det egentligen fungerar här i världen. Så mitt krut kommer i alla fall läggas på att plugga, jag måste det!

Sen att jag dragit på mig en förkylning som inte alls direkt var superjobbig för den värsta tiden var över på en dag sen vände det direkt mot det bättre. Dock hjälpte det inte att vi hade klassfest igår och det är ju bara ett faktum att om man ska försöka prata med människor och det är musik så måste man överrösta och det satte sina spår i min hals så när jag vaknade i morse så kunde jag knappt viska.

Men jag hade fruktansvärt trevlig och det är väl det som räknas?

Jag hoppas att jag ska hitta lite glöd till att skriva några rader ibland men det kommer om det kommer, det är inget jag tänker tvinga fram annars så trivs jag mer med att läsa andras bloggar just nu. Det är väldigt skoj tycker jag, speciellt folk som uppdaterar ofta och bara det säger ju att min blogg inte är någon stjärnblogg men det är inte därför jag har den.

Så på återseende, någon gång...

Inga kommentarer: