När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

lördag, september 18, 2010

HH (och jag menar inte Robin HH).

Vad jag egentligen tänkte skriva igår blir idag. När jag var och tittade runt på jackor i största allmänhet så kom den kloka idén som ett brev på posten, jag borde ju allt skaffa mig regnkläder och visst behövs det. Det märkte jag redan igår när jag skulle hem och även nu när jag snart tänker bege mig till gymmet.

Själva grejen är att när jag var liten så sa alltid mamma till oss när vi skulle ut och leka "ta på er Helly Hansen när ni går ut" eller "visst har ni tagit på er Helly Hansen?". Jag hata det det, att man skulle på med trånga obekväma och varma kläder liksom, usch. Och så har jag alltid sett på Helly Hansen, ständigt frambringat negativa känslor.

Detta ändrade dock sig när jag var i Norge. Där börja man se Helly Hansen både här och där och snygga kläder! Riktiga snygga kläder! Hallå det är ju inte så jag minns det?!

Det var främst en mamma till ett av barnen på jobbet som hade en SKIT SNYGG (!!!) jacka från Helly Hansen. Man såg rent hur bra kvalité det var och riktigt jäkla snygg form på den också. Då börja jag rent bli intresserad. Jag hade sett att Helly Hansen också hade öppnat en butik nere på Jernbanetorget så jag gick allt vacker in där en dag. Nu är det verkligen SNUSKIGA priser det handlar och och jag gissar lite extra också för att vi var i Norge men åh så fina kläder och ÅH så bra kvalité.

Men inte hade jag råd att handla något där när tex en jacka gick loss på minst 3000 kr. Men så igår så gick jag runt och så på stadium så såg jag den hänga där. En Helly Hansen jacka, sjukt snygg! Passade hur bra som helst och var sjukt härlig, så där bestämde jag mig. Min nästa vinterjacka (som är planerad att köpas nytt till nästa år) kommer bli en Helly Hansen. Denna var inte heller allt för dyr, endast 1799 kr. Och då är ju det riktigt bra.

Men jackan som jag har nu sen ska allt vacker få vara med 1 år till så när denna säsong börjar ta sitt slut ska jag se vad som finns om man kan göra något rea fynd annars kommer jag spara småpengar i ett helt år bara för att kunna köpa mig en ny jacka till nästa säsong. Åh, vad jag längtar!

Haha vad jag känner mig normal, alla längtar väl eller en HH jacka?!

Inga kommentarer: