När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

torsdag, augusti 19, 2010

Redo för avfärd, bara 15h i restid!

Då har jag packat allt jag kan komma på att jag behöver så jag är som färdig för avfärd men bussen mot Bastuträsk gå inte förrän kl 17.55 så jag har gott om tid. I alla fall så känner jag mig stolt över att inte ha packat FÖR mycket! Jag tror faktiskt detta är första gången jag lyckats packa lätt. Jag lånar den mindre rosa resväskan av mamma och pappa så det är inte så mycket plats redan från början och det är ju tanken! När det nu också finns plats kar i väskan då har jag gjort det bra tycker jag!

Jag hade övervägt om jag skulle ta med mig datorn och kameran och självklart ska kameran med men jag hade en tanke om att kanske packa ner den i väskan för att slippa drar runt på den men så kom jag på att det inte finns någon plats i kupén på tåget för bagaget och kan jag inta ha uppsikt över väskan vill jag inte ha kameran där. Och datorn har jag fortfarande typ inte bestämt mig om. Men vad ska jag dra med mig den för? Den är bara tung och tar en massa plats sen har jag ju mobilen nu så om jag inte ändrar mig så blir datorn hemma.

Visst ska man väl klara sig utan dator? haha vilket i-landsproblem. Nu ska jag chilla tills jag ska fara för vad jag vet har jag inget mer att göra idag!

Jo och när det inte funkar för mig att blogga genom mobilen kommer det inte bli något nu när jag är borta hur länge det nu blir så jag hänvisar till Facebook om ni vill veta vad som händer.

Inga kommentarer: