När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, augusti 18, 2010

Men diskmaskinen är fin i alla fall!

Samtidigt som det är väldigt kul att ha en lägenhet att bo och att det verkligen börjar arta sig nu så är det fasen inte kul att vara här nu just i denna stund.

Simon har köpt en diskmaskin och ska då installera den. Först så var det för korta slangar så då fick han köpa det extra sen när han då skulle byta en så var det tydligen förjävla bökigt och ja bara det tog ju ett bra tag. Medan han gjorde det var jag på besök hos farmor.

Sen så när han väl ska koppla in allt då så ja nä då var de fel storlek på "kontakten" för vattenslangen in. Då var munstycket stort på slangen och liten på röret vidare. Så redan då gick det ju dåligt. SEN så ja, ger han väl upp för idag och ska putta in den på plats i hålet. Ja då var det massa svårigheter med det genom att golvet lutar som tusan så där Simon har mäta så skulle det nästan vara 2 cm tillgodo medan när vi trycken in den så är det inget alls tillgodo på andra sidan. JIPPI vad bra det går.

Just nu är jag så trött och hungrig att jag inte kan vara i samma rum som Simon för då blir jag bara arg när inget funkar som det ska. Men nu håller vi (läs: Simon för tillfället) på med mat och då kommer det bli bättre sen!

Våfflor och Avatar står på schemat nu, en liten tröst (förutom filmen, som är en rip off på pocahontas).

Inga kommentarer: