När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

tisdag, juli 27, 2010

Men vanlig (måndag) tisdag som alla andra.

Det känns som det är "tråkiga" saker att göra hela tiden, papper hit papper dit i sinne. Både på grund av att vi kommer hem från Norge men också så som papper från universitetet, skebo SCN osv. Nu har jag i alla fall ansökt om studiemedel, då hoppas vi ett det går bra!

Nu är det tisdag men det känns som måndag i min värld, det är dags för frukost (för att massa papperfixande tog sjukt mycket längre tid än vad ja trodde, så som fixa e-legitimation osv) och sedan får vi se vad det blir av denna dagen. Det blir väl också mitt första thai pass idag. Men jag måste ha tag i någon och fråga om hur och vad och när och till vem jag ska betala och säkert gärna se till att ha pengarna redo till och med också.

Jaja, frukost var det nu. Sen ska jag bli lite bättre på att uppdatera också om lite kuliga grejer tänker jag. Och lite mer bilder, men nu har jag väl fått lite mer ro i kroppen igen så då borde jag väl kunna känna att det är ok, speciellt nu när det inte är så super bra väder så känns det inte helt fel att sitta inne heller. HA Ha och sen så ser jag ju nu att Patrik ha Assasins creed II i lägenheten så det kan ju hända att jag kommer sätta mig ner och nöta lite, dock så måste jag ju då börja om från början men vad gör det. Det var så länge sedan sist så jag behöver det nog!

Nu var det frukost som sagt!

Inga kommentarer: