När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, juni 14, 2010

Första hela dagen i mitt tillfälliga boende.

Sådär då är vi uppkopplad också, sitter i "mitt" rum och bloggar. Vi får se om jag kommer vara här hela tiden eller om jag kommer flytta runt lite men det duger. Jag får sova på en säng i alla fall. Nu inviger jag snart mina sista 2 veckor på jobbet, skönt säger jag! Jag ser verkligen fram emot att sluta, men ja grunden är ju att man blir sjuk hela tiden. Utan det hade det varit ett klockrent jobb!

Nu tänker jag också lite på Simon som sitter och kör med hans var, har jag tur så borde dom börja närma sig nu, dom är verkligen superduktiga som sitter och kör hela vägen från Skell till Oslo för att sedan sova en natt, packa en lägenhet i en släp och sedan dra igen. Vad skulle jag göra utan min plutt?

Jag hoppas mest på att dom är lite tidiga så kanske, kanske hinner jag träffa dem! Men annars blir det imorgon när jag lämnar nyckeln (under arbetstid, när jag packar ner barnen i vagnen och går förbi!)

Men snart är det över så då är jag också hemma i Skell, nu är det bara att hoppas på att vi får någonstans att bo bara!

Min bror är också väldigt fin som står ut med att gå på visningar åt oss, även fast man kan tycka och så som man har hört så borde det vara många som har mycket tid över att gå på visningar åt oss men nu är det ju sommarjobbs säsong och då jobbar helt plötsligt alla tydligen?! Men det är ju bra för dem!

Nu ska jag slå mig till ro för ikväll med min dator så ser vi om jag hinner träffa söt något.

Inga kommentarer: