När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, april 05, 2010

Då var vi tillbaka igen.

Det finns mycket att säga känner jag nu i alla fall, men jag är så sjukt trött! Det tar på att resa och sitta i en bil massa timmar, speciellt när man inte bara får sova genom allt utan man måste ju samarbeta och turas om och köra.

Jag kan meddela att den biten som jag körde hem nu var mellan Sundsvall och Söderhamn vilket innebär att jag körde förbi det beryktade Harmånger där vi hade en viss avåkning 2008. Hur som haver gick det smärtfritt.
Mycket han vi med att göra hemma också men jag är faktiskt så trött nu att jag inte orkar skriva så mycket mer, jag ska försöka ta mig till gymmet för att ta ut den sista energin i kroppen för att sedan bara stupa i säng, då hoppas jag att jag kommer att sova gott i natt, det borde jag i alla fall.

Jag tänkte bjuda på bilder på mina nya skor som jag införskaffade mig i Skellefteå, jag har väl egentligen inte pengar för det exakt just nu men dessa hittade jag på junior avdelningen så dom kostade bara 390kr, så då kunde jag inte låta bli. Det är ju inte dåliga skor snarare tvärt om så nu har jag några att gå i.

Inga kommentarer: