När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, mars 08, 2010

Dagen före.

Simon erkände för mig idag att hans plan inte gick som planerat och att jag troligtvis inte skulle få någon present att öppna i morgon och ärligt, jag är som ett litet barn på den punkten. Jag tycker allvarligt att det är viktigt att faktiskt få öppna en present när man fyller år men hur som haver. Just efter fick jag ett sms om att ett paket hade kommit! Toppen, den lilla "presenten" som jag beställde till mig själv. Vad jag visste skulle beställningen bli delad och det jag mest hoppades på skulle ta 5-10 veckor, men sen när jag väl öppnar paketet, vad ser jag? Jo, men om inte annat addidas jackan!

Så jag fick som öppna ett paket i alla fall, även fast det nu blev en dag före men helt plötsligt känns det så mycket bättre och om jag nu verkligen måste öppna något är det ju bara att slå in den, nu har jag i och för sig redan provat den så jag vet att den passar. It's a keeper! Det andra får nog faktiskt åka tillbaka. Det var bla en bikini men det kommer nog var värt att få gå i butiker och prova innan man köper även fast detta inte var helt tokigt. Nu vet jag till nästa gång vad jag ska beställa för storlek, en mindre.

Just nu är jag bara trött och över väger att gå och lägga mig, det vore riktigt skönt! Imorgon står chokladbollar (aka. negerbollar) på schemat på jobbet för att det är min födelsedag. Sedan hemma blir det en halvsnabb städning och sedan ska det inhandlas en glasstårta och så är det väl fiiika time. Vi får se hur många vi blir, har jag tur får jag provköra mitt nya sällskapsspel som jag köpte på våran Harrytur till Sverige i lördags :)

Inga kommentarer: