När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, december 21, 2009

Simon är helt överlägset bäst ibland!

Min eftermiddag gick inte riktigt som jag hade tänkt. Planen var ju Ica Maxi för att köpa godis och ta med till Skottland och jag bestämde mig för att gå direkt från jobbet och sedan hem för att snabba mig lite och sedan hinna träna. MEN så gick det ju nu inte riktigt.

När jag väl står i kassan och ja, det slutade ändå på 230 kr ca så fungerar inte mitt kort. Sug och jag hade bara 100kr i kontanter, det var ju liksom inte i närheten. Så ja, jag frågar efter närmsta bankomat och ja den var ju en bit bort tydligen. Så då var det bara att knalla dit ned för en lång väg och backe. Komma till automaten för att se att ja, det funkade ju inte där heller. Mycket rart med tanke på att sist detta hände gick det fint att ta ut pengar i en bankomat och sedan gå tillbaka och betala med kontanter. SUG!

Nu står det en kasse som är min på Ica Maxi som jag har sagt att jag ska komma tillbaka och betala. Anledningen till varför jag gick en extra bit till Ica Maxi var just för att dom har större utbud på godis och jag hade hoppats på att det skulle vara lite billigare. Men nu hade jag ju plockat ihop allt i en fet påse så vad gör man? Det är ju helt meningslöst om jag inte köper det. Så jag ringar Simon mest för att beklaga mig och ja, jag vet ju som inte vad jag ska göra. Då visade det sig att han var hemma och verkligen som den ÄNGELN han är så kom han med kontanter till mig så jag kunde betala! Inte för att han var sugen att gå i kylan och det förstår jag men bäst är han då.

Så nu har jag fått handlat detta men det tog ju en jäkla tid så nu det jag inte ens om jag verkligen ska orka gå och träna eller kanske ska jag packa i stället? Så hinner jag träna i morgon om jag gör den mesta packningen nu. Vore kanske en smart ide och så hinner man sistaminuten handla imorgon om det är något man behöver!

Då var det sagt så, fram med packningen.

Inga kommentarer: