När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, oktober 05, 2009

Trött och lite ont i armbågen.

Vad trött jag är. Men nu är jag inte bara trött och sliten från jobbet nu är det allt, jag har tränat idag. Gud så skönt men det var inte riktigt lika kul som bet brukar vara, jag var inte helhjärtat peppad men jag tog mig igenom i alla fall.

Dock så slog jag min armbåge idag på jobbet eller rättare sagt när jag bytte kläder och skulle gå hem. Aj aj aj, vad ont det gjorde och det var INTE cp nerven. Jag råkade slå armbogen rakt ner på 2 st krokar som hängde på toalettdörren jag kan säga att det var inte mysigt. Det gjorde ju självklart svinont just vid tillfället men sedan avtog det ganska fort om jag ska jämföra med hur det känns nu, det är typ värre nu sådär några timmar efter. Det är bara störande ont.

Jag har kommit fram till att varje gång jag gör illa mig eller får ont så "oroar jag mig lite" eller i alla fall tänker en hel del på hur det skulle gå om jag inte kunde jobba. Tänk om jag skulle bli sjukskriven eller så, vad skulle hända då, eller rättare sagt tänk om jag känner mig så dåligt att jag måste ta mig till en läkare och få honom att sjukskriva mig, eller tänk om det är något allvarligt fast jag inte tror det.

Men hur farligt kan det vara att slå i armbågen lite?! Det har väl ingen dött av, det är så jag måste tänka. Imorgon så har jag sen vakt, ÄNTLIGEN! Då kan jag ta lite sovmorgon, men och andra sidan ska vi ha inspektion på jobbet. Vi får se hur det går, jag tycker inte det kan gå annat än bra?!

Inga kommentarer: