När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, september 14, 2009

Ett träsk på ingående? Och ett hej då?

Det finns en chans att jag är fast i ett träsk nu som heter Gossip Girl säsong 2. Det är någonting speciellt med denna serie för mig, vad det är vet jag inte men när jag började se första säsongen så vet jag inte om jag egentligen tycket att den var så bra. Eller jag menar det gick bra och se sådär med tidsfördriv men på något sätt förvandlade serien sig till att när jag hade dom sista 4, 5 avsnitten kvar så sträcksåg jag dem utan att kunna gå och lägga mig även fast typ mina ögon blödde av trötthet och min kropp ungefär höll på att ge upp. Turligt nog om jag inte har HELT fel nu så var det en hel så det var inte så farligt att klockan blev ganska mycket efter kl 12.

Men ärligt, jag har gruvat mig för andra säsongen, kan det bli samma sak? Och nu säger jag då inget annat än att jag tycker att det är en bra serie, men det är ju en tjejserie förståss. Första avsnittet betade jag i alla fall av i morse. Och nu håller jag på att tanka hem dom sista 15 avsnitten.
Hur ska det här gå!?

Egentligen så hade jag hittat på att jag skulle åka till IKEA idag för att handla ett förkläde så jag slipper förstöra mer tröjor än vad redan ha blivit förstörd då jag lagar mat för att fettet sprätter och så blir det såna där jävligt fula fläckar som inte går bort. I alla fall så har jag lösningen, ett förkläde. Så när jag for från jobbet hade jag tänkt ut att jag skulle käka något och sedan åka ut till IKEA men nu är det så att tjejorna som nu har bott hos oss ska flytta in hos en annan pite-bo som bor här i Oslo. Dels med en större lägenhet men också så känns det nog bättre för dom så än att de ska trängas med oss här. I alla fall så ska dom flytta alla grejorna idag och om jag då skulle dra till IKEA skulle jag väl egentligen missa att säga hej då och allt och ärligt så hade nog det varit lite tråkigt. Dom är söta små flickor med humor så det har inte alls varit så farligt att ha dom här. Det känns skönt att dom liksom är vettiga och faktiskt kan uppföra sig som normala människor.

En bra sak är också att dom sover jäkligt bra så när vi har varit uppe på morgon och "kilat" (läs: trängt oss i genom där man kan gå) om kring i lägenheten och gjort mat och ätit frukost och så innan vi har farit på jobb så har dom iprincip sovit ostört. Sällan har de vaknat faktiskt. Så det har faktiskt känts bra att vi har kunnat göra det vi ska på morgonen utan att dom vaknar av det.

Hur som helst så bestämde jag mig i sista stund för att, attans klart jag kan fara på IKEA i morgon och handla ett förkläde och nu då stanna hemma och hjälpa till lite när dom ska fara. Säga hej då och så, men jag hoppas inte att detta är det sista jag ser av dem!

Nu väntar jag bara på att dom ska komma hem, ena har ju faktiskt jobbat idag så. Hur som haver så är det så det ligger till här.

Inga kommentarer: