När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

lördag, augusti 29, 2009

Inte än.

För ett ögonblick hade jag glömt bort att jag faktiskt väntar på besked över huruvida jag får jobbet eller inte, jag har som bara tänkt hela tiden att det löser sig. Men så idag när jag gjorde mat slog det mig att han fortfarande inte hade ringt och att jag då började tänka att det bara var en tidsfråga. Sen så käkade jag och åter glömde av det.
Sen nu när jag satte mig vid datorn och såg att ja hade 5 nya mail så tänkte jag shit han sa ju inte att han skulle ringa, bara antingen eller så tänk om jag fått mail. Mitt hjärta började nästan bulta och så såg jag. Inget mail.

Då borde jag alltså få veta i morgon, nu börjar det bli lite spännande. Jag tycker bara att det vore skönt att få veta. Jag vill gärna ha jobbet, jag vill komma bort från dagiset ett tag mer än någonsin just nu för nu har jag åkt på en förkylning. Och är lite talat så tycker jag inte att jag brukar vara förkyld sådär jätte ofta egentligen, visst händer det ibland men sedan jag började jobba på dagis har det ju varit minst 10 gånger så ofta. Jag är less just nu.

Så imorgon borde jag få veta, det var vad han sa och han skulle höra av sig oavsett om jag inte fick det.

Ikväll bio så det blir väl att röra på sig på en stund.

Inga kommentarer: