När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

torsdag, juli 16, 2009

Som musik för mina öron!

Jag blir verkligen så glad!

Nu har jag spenderat en del tid hemma i Häggnäs och vid ett tillfälle när jag skulle skriva ut en del papper hemma så satte jag mig vid den gamla goa datorn som jag spenderat mycket av min tid när jag var yngre. Och med det så innebär det att man samlar på sig en jäkla massa skrot, verkligen hur mycket som helst.

I alla fall så vid detta tillfälle så kollade jag bara igenom min mapp, med hur många undermappar som helst. Kul var det, jag hittade även min gamla gamla mapp och där hittade jag roliga grejer.

Men så idag så slog det mig när jag satt där och försökte kolla när min buss skulle gå och det tar en evighet för datorn att ladda just tidtabellen att jag kunde ju kolla runt vad det fanns för musik på datorn. Och jo där fanns den, min gamla goa musik. Min samling som i och för sig inte är så stor för jag förlorade ju en hel del när hård disken pajade för några år sedan så det är bara några få års samlande men ändå.

Hur kul är det inte att se vad det finns för musik!?

Jag bestämde mig direkt för att jag skulle se till att få den med mig, men det var ju enklare sagt än gjort. Så enkelt är det inte att flytta nästan 4 GB musik när man inte har USB minne och ja det skulle väl inte vara så kul att flytta ett sånt fram och tillbaka i evigheter.

Så smart som jag var tänkte jag helt enkelt bränna ut den på en DVD-skiva men då kom nästa problem. Datorn hade ju inte något program att bränna i, det måste ha försvunnit med det kraschade hårddisken. Fast jag frågade mamma för att vara på säkra sidan om vi faktiskt hade ett program på datorn. Men hon sa bara "nu förstår jag verkligen inte" och ja det var väl inte så förvånande. Det brukar inte alltid vara så enkelt att förklara för mamma, det är alltid enklare att visa bara. Men hur som helst så efter många om och men så trollade mamma fram en extern hårddisk och då gick ju allt mycket enklare helt plötslig.

Det märks att jag inte har varit hemma på ett tag för jag hade INGEN aning om att dom hade skaffat sig en sån. Det har ju inte ens jag gjort än.

Ja, i alla fall så fick ju denna saga ett gott slut med att jag fick ju min musik, så just nu så sitter jag och lyssnar och det är bara helt underbart! Just nu känns det som att trästock kan slänga sig i väggen, här är det nostalgi på hög nivå!

Just nu: Michael Buble - Home

Inga kommentarer: