När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, juni 17, 2009

Tat lugnt det är vänsterhanden.

Ja kära vänner, lite klämd är jag eller huden mellan tummen och pekfingret. Ganska ordentligt men ändå inte så SUPER farligt. Det känns i alla fall mycket bättre idag. Jag kan använda mig lite av handen och tummen men är fortfarande väldigt öm. Jag vilar handen idag och kanske i morgon sedan borde det kännas ännu bättre, det hoppas jag då.

Ni kanske vill veta hur det gick till? Det var på gymmet när jag körde mitt benpass, det låter lite fel att handen ska komma i kläm då men så var det. Jag skulle träna mina vader men den maskinen som jag skulle använda var upptagen så då sa Simon att jag kunde prova den han brukar använda. Och den fungerar som så att du står med fötterna på ett litet "trappsteg" i lyften, sedan ställer du in två kuddar som du lägger på axlarna och sedan ska du pressa den upp och och ner. Så först visade Simon då hur man använde den och Simon är ju ganska mycket längre än mig så då var ju jag tvungen att ställa ner dom där "kuddarna" som vikten är ansluten till. Även fast man inte lyfter någon vikt när man flyttar ner kuddarna så var det fruktansvärt tung. Hur som helst så försöker jag liksom dra ut sprinten så att jag då kan ställa in den och dom är alltid tröga och jag dra och sliter och tycker dom att jag gör rätt. Och så provar jag att flytta den men inget händer, då säger Simon men du måste ju dar ut den, varav att jag tittar på honom och säger, jag gör ju det. Och precis när jag vänder mig tillbaka då går sprinten ut och min andra hand som har håller i "kuddarna" med kommer i kläm när den bara dunkar rakt ner. Det gjorde FRUKTANSVÄRT ut, och direkt efter så när jag tittar på handen så tycker jag att det ser ut som att jag blev smutsig av maskinen men så var det inte utan redan direkt efter så började jag få blåmärke.

Jag får så ont att jag inte vet vad jag ska ta mig till, jag kan ju inte ställa mig och storböla på gymmet liksom sen ser Simon på mig lite som att jag bara fjollar mig, men sedan när han själv ser att det börjar rinna blod och grejer ja DÅ blir det fart på honom. Jag blir sedan lite omplåstrad i receptionen, skriver på några papper om att det var på gymmet som jag blev skadad. Sedan så var träningen över för den dagen. Dock så var det näst sista övningen så det var inte så farligt men det är ju otroligt onödigt bara. Handen är ju så jäkla viktigt och jag behöver det ju på jobbet. Men sjukskriven idag, kanske i morgon. Vi får se hur det går i alla fall. Jag tvättar såret väl så att det inte ska bli infekterat så att det tar ännu längre tid innan det läker.

Det kommer väl lite mer uppdateringar sen om hur det går. Nu ska jag göra mig lite fin sen ska jag fara till jobbet och säga hej och att jag lever. Sedan ska jag handla mat och är det fint väder blir det sola!!

Kör färsiktigt.

Inga kommentarer: