När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, juni 01, 2009

Sommar är det.

Idag är det åter en söndag, eller ja rättare sagt röd dag. Så vad har Linda gjort hittills, jo hon har tränat på SATS, men eftersom att när Linda solade i fredags och bad Simon smörja in henne på ryggen så kan han inte ha gjort det helt ordentligt på ett område på vänster sida där bh-bandet går, vilket innebar att där var Linda röd och när man fortsätter sola dagen efter så blir det inte direkt bättre. Så det leder i alla fall till att när man är och tränar och faktiskt använder kroppen så ligger träningsbh-bandet och skaver och det gör så förbannat ont, så då blev det inte allt för mycket träning. Bara 50 min, men det duger.

Efter träningen så chillar jag lite innan jag för tredje dagen i rad smörjer in heeeeeela kroppen för att lägga mig ute och sola. Denna gång så visste jag att jag nog egentligen bara kommer att göra saken värre men så länge jag smörjer in mig borde det gå bra. Vilket jag gjorde också men ändå så var jag nog ganska röd efter närmare kanske 2 timmar. Så då gick jag fakitskt in och erkänner att jag har solat klart för denna helg.

Nu har jag käkat lite och suttit vid datorn och photoshopat. Det är ganska kul men ibland bara jobbigt när man måste vara så fett noga. Men jag jobbar på mitt projekt i alla fall. Vi får se hur det går.

Här är det i alla fall SOMMAR just nu, det känns som när man är utomlands (nu vet jag att jag faktiskt inte är i Sverige men för att specificera så om man säger kanske vid medelhavet eller så). Det är hur chill som helst, dock så blir jag lite rädd för det är ju bara att inse att det kommer vara varmt på kvällarna och hur ska man då kunna sova? Hur som helst så är jag i alla fall tillbaka i Sverige juli månad så då går det nog fint. Bara så ni vet så satsar jag på att vara brunast av alla när jag kommer hem. Jag tycker det går ganska bra för mitt lag.

Och jo, en sista sak. Jag köpte ett packet vindruvor bara här nere i butiken som har öppet till 23 varje kväll och det var dom SURASTE vindruvorna jag har ätit i hela mitt liv. Usch, buch säger jag bara.

Nu ska jag återgå till mitt photoshopande. Nog med paus.

Inga kommentarer: