När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

fredag, maj 22, 2009

En slapp dag, otroligt skönt!

Hei alle sammen! :)

Idag är det fredag och som man säger i Sverige klämdag, inte för att det är det i detta land, det skulle innebära kramdag eftersom att klem är kram på norska. I varje fall så är jag ändå ledig eftersom att vi har planläggings dag och det är bara ett annat ord för att vi är lediga. Så det är hur skönt som helst. Jag sov på morgonen, helt skönt även fast jag vaknar flera gånger under natten och går på toa och hostar en jäkla massa men jag har ändå sovit 4 timmar längre än vad jag brukar.

Simon har däremot jobbat men då slutade han kl13 idag så han är hemma nu. När jag inte sov så har jag faktiskt mest städat lägenheten och ätit lite mat och sett House.

Sedan så inte att förglömma, det är ju inte en vanlig dag idag. Det är pappas födelsedag, så stora Grattis till honom! Jag ska ringa inte bara räkna med att det räcker med att skriva här. Men man kan alltid uppmärksamma det!

Nu ska jag slöa lite till, tills Simon kommer hem efter att han har tränat sedan ska vi gå på Storo en sväng, Carlings har halva priset på massa Hood-tröjor, skitfina och i onsdags så köpte jag mig en som jag har spanat på skitlänge men som jag alltid tyckt har varit för dyr. Men när det är halva priset blev det av. Så Simon vill nu dit och se om han hittar något.

Sedan vet jag egentligen inte vad som händer idag riktigt vi har väl inga direkta planer, förutom att jag kanske borde jobba lite på mitt projekt kanske.

Ja ja nu ska jag slå en pling hem, vi ses senare här.

Inga kommentarer: