När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

lördag, april 04, 2009

Lördag i Sandfors.

Ja då var det lördag. Det blev relativt tidig kväll igår, jag var väl i säng och sov där runt 23 tiden. I morse så vaknade jag och det kändes som att klockan var runt 10 tiden, sådär lite lagomt utvilad men att sova en stund till vore skönt. Jag tittar på klockan för att se att den inte blivit 8 än. Kul, då var det bra att vända på sig och somna om.

Hur som helst så sov jag inte så mycket längre heller, steg väl upp där efter kl 8 och känner mig inte direkt sliten så det är väl bra det? Nu sitter jag mest här vid datorn och roar mig, installerar program som jag behöver och gör den min. Toppen känns det, men nu ska jag överge den en stund och hoppa i duschen så att jag kan göra mig klar. Eller alltså åtminstonde känna sig fräch inför ikväll. Det blir pubkväll i Sandfors.

Jag känner mig otroligt glad och det ska bli så kul, Sandfors brukar alltid bjuda på massa skratt. Så det blir att fixa till mig själv lite sedan och be ge sig dit för middag.

Då vet ni vad jag kommer att göra och ha för mig ikväll, jag antar att vi kommer stanna där över natten och efter på söndagen så blir det lägenheten för min del. Detta innebär ni ska det städas och packas och sedan så har vi inte kvar internet där så jag kommer inte vara så kontaktbar efter det.

Men nu duscha.

Inga kommentarer: