När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

söndag, april 19, 2009

Kursen på G igen.

Nu har Simon varit så snäll och hjälpt mig att få Word att funka på denna dator eftersom att test grejen som följde med bara krånglar. Så äntligen är jag igång igen med mitt slutarbeta i bildbehandlingskursen. Lite ringrostig var jag vill jag lova och det känns som att det kommer att bli lite svårt att få med alla tankar som jag hade tänkt skriva från början men som jag nu har hunnit glömma bort och än värre att man ska dra paralleller från de intervjuer och böckerna som vi läst. Hur dom har påverkat oss och ärligt så tycker jag inte att intervjuerna har gett mig särskilt mycket och sen så Photoshop boken som vi har den visar ju hur man ska göra HUR mycket som helst och hur många olika saker som helst och den är ju liksom bra för där står ju allt, det är ju som bara att kopiera facit känns det som, hur påverkar det mig? Allt står ju redan där hur man ska göra det, för mig gäller det ju bara att anpassa det till en av mina egna bilder, det är ju inte alls så svårt? Detta känns som den jobbigaste biten men jag hoppas att jag kan ordbajsa ihop något som ger mig godkänt i kursen.

Nu var det ju faktiskt månader jag höll på med detta sist och jag kommer inte ihåg om jag faktiskt la upp dom klara bilderna till min examination och jag orkar inte gå igenom min inlägg här om jag faktiskt gjorde det så här kommer bilderna ändå för er som är intresserade att se.

Det var som sagt Händer det handlade om, kom bara ihåg att det är inte någon fotograferingstävling och alla bilderna behöver inte se naturliga ut utan man ska faktiskt redigera dem.

Bilden över är före-bilden den oredigerade, här är det Malin som är handmodell. Bilden under är efter-bild den redigerade. (Om det nu gick att missa)

Bilden över är före-bilden, den oredigerade. Här är det Anton och Anette som är handmodeller. Bilden under är efter-bilden, den redigerade.

Bilden över är före-bilden, den oredigerade. Här är det Johan som är handmodell. Bilden under är efter-bilden, den redigerade.

Inga kommentarer: