När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

fredag, april 03, 2009

Här är jag nu.

Nu är jag hemma hos mamma och pappa i häggnäs, jag har ju i och för sig varit här ett tag nu men,, gissa vad? Jag sitter nu vid min alldeles egna dator och knappar och gissa vad? Den fungerar precis som den ska. Eftersom att detta är en Sony vaio så är det massa nya program som jag inte kan med riktigt så nu måste jag bara få kläm på dem. Annars är det ju bara att tuta och köra nu och det känns fullkomligt helt underbart!

I ärlighetens namn så känns datorn lite plastig men det kan jag leva med, tangentbordet är chill. Nämen det känns helt toppen.

Resten av kvällen kommer jag att spendera här och i morgon så verkar det bli pub kväll i Sandfors, så efter det kommer jag måste ta tag i lägenheten. Så då vet ni vad jag kommer att ha för mig. En nackdel är bara att vi inte längre har internet i lägenheten så när jag väl är där kommer det vara svårt att nå mig över internet. Men telefonen är med i högsta hugg och jag finns att nå på mitt vanliga svenska nummer om det är någon som vill slå mig en pling. Är det någon som vill hitta på något är det ännu bättre!

Ikväll blir det Så ska det låta, och jag vet det kan vara töntigt att se de men jag tycker fortfarande att det är kul så håller ni inte med så skiter jag fullständigt i det. Jo, btw jag har tillgång till min kamera nu också så nu är det dags att börja ta bilder.

Ha de på bade din gamla chokolade.

Inga kommentarer: