När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

söndag, februari 01, 2009

Resa vore väl kul?

Nu när allting verkar gå åt rätt håll, jag sitter i Oslo och mår bra, har en dator (som nästan funkar) med massa trevliga människor som är supersnälla och låter mig stanna till jag och/eller Simon har någon annanstans att bo. Jag har ett jobb och tjänar pengar, Simon är också här nu och det som fattas är bara att han ska få ett jobb så att vi med säkerhet kan stanna och fixa ett eget ställe.

Det jag känner nu när det känns som jag har hund, hus och villa är att allt som jag ville göra när jag var arbetslös/arbetsökande/vikarie så hade man all tid i världen för att kunna göra saker som att impuls fara på en resa, bara sätta sig på ett flyg och njuta. Ta en vecka med sol och bad, fota eller vad som helst MEN då var det ju pengarna som saknades.

Nu sitter jag här med lösningen, pengarna börjar rulla in och vad känner man då, jo jäklar så skönt det skulle vara att bara få fara FÖR EN GÅNG SKULL men det är ju ingen möjlighet nu heller. Eftersom det jobb jag har. På det lilla dagiset men bara jag och Nette så kan ju inte jag sticka iväg. Jag jobbar måndag - fredag och så är det. Det går ju alltid ta en weekend men det känns inte som samma sak eftersom att man antagligen spenderar en massa dötid på ett plan.

Men en dag så tänker jag ut och resa så är det, jag hoppas egentligen på till påsk när dagiset faktiskt är stängt, då är jag ledig men då finns ju det här med att flytta. Då är antagligen min enda chans att ta mig hem till Skellefteå, packa ihop hela lägenheten och städa upp den. Annars hade det varit klockrent. Jag kan ju i och försig börja fundera över sommaren. Den första sommaren då jag inte behöver jobba. Så får det kanske bli.

Det vore kul i alla fall.

Nu vet jag inte hur det här kommer att se ut men hipps vipps hade min blogg medan jag skrev detta inlägg ändrat stilen på texten till nån jätte ful stil. Jag hoppas inte att det är den som kommer finnas i min blogg när jag publicerar men troligtvis blir det så. Jag orkar inte ändra något så det får ni leva med.

See you, kör försiktigt.

1 kommentar:

ZeeRaP sa...

jag kan inte följa din blogg :S