När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, oktober 13, 2008

Så är det.

Mycket har kanske behövt skrivas men det får bli en annan gång. Jag har som inte varit sådär super aktiv på några dagar så då kan jag säga att jag har beställt glasögon, de blev dom svarta med små rosa blommor på sidan och där glasen vara ganska smala. Så dom borde anlända inom en vecka eller två. Pepp inför att få dom, o ja!

Jag söker väl jobb för fullt både här där och ingenstans. Nä men jag har börjar kolla runt vad det finns för något i Norge, vi får ju se när det blir. Men jag har i alla fall kommit på en mycket bra grej och det är: Eftersom att jag nu är student så har jag rabatt på att hyra bil så om vi då skulle hyra en bil för att köra ner med släp och lämna bilen där nere typ i Göteborg eller Karlstad så tjänar vi en slant, man blir alltså inte luspank. Så nästa uppdrag är att kolla på Statoil vad det kostar att hyra släp och hur stora dom är osv.

Jo jag var på arbetsintervju förra veckan i torsdags för att vara exakt och jag uppfattade det som att jag skulle få veta innan helgen om jag fått jobbet eller inte men dom har inte hört av sig än så då var det säkert efter helgen som menades. Så jag väntar...

Jo, sedan har jag nu suttit och photoshopat lite och är nu inne på 5 lektionen där vi även har våran andra inlämningsuppgift som nu ska "betyg sättas" typ, eller vi ska få handledning på den. Så nu ska jag lägga upp det jag gjort i ping pong för att höra vad mina klasskamrater har att säga och om det är något som de tycker som jag borde ändra på och sedan skicka in den. Nu när jag som faktiskt är klart med den redan tror jag att jag raskt ska gå vidare med nästa lektion medan jag väntar på lite kommentarer och så. Men jag tänkte lägga upp min uppgift här så folk kan få säga sitt även här.

Sen vet jag inte om jag hade något mer på hjärtat just nu men jag dyker upp här snart igen.

Inga kommentarer: