När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, oktober 29, 2008

Nångång ska det väl städas?

Igår kom jag som mer eller mindre fram till att jag som har tappat bort mig lite någonstans på vägen men att jag nu ser den klart igen. Jag har varit otroligt trött hela tiden och allt har känts mer eller mindre jobbigt att ta itu med bara för att liksom. Men så är det ju inte, det var ju en befrielse att gå broarna på morgonen men eftersom att jag varit så trött har det mest känts som ett straff. Så nu ska vi ändra på detta. Hur som helst så har jag som kommit igång igen lite och jag började på min städ dag igår men han inte alls allt som jag hade tänkt.

Så då fick jag fortsätta idag, även om jag inte har gjort så speciellt mycket idag heller jag har mest bara sprungit upp och ner till tvättstugan och tvättat. Sedan när jag just blev klart med allt det så tittade Sofie in. Och gud så roligt det var att se henne, så länge sedan men riktigt kul. Jag känner verkligen att vi skulle kunna sitta och prata i en evighet. Men den tiden har vi inte att disponera nu. Efter att hon begett sig vidare så har jag finslipat på min inlämningsuppgift som jag tänkte skicka in innan veckans slut.

Sedan hamnade jag här liksom. Jo och en sak till förståss, nu är min önskelista komplett och jag tror inte att det direkt kommer att tillkomma något mer på den. Så den är klart och i år så tänkte jag inte alls göra detta som jag alltid har gjort tidigare. Alltid har jag lämnat den till mamma och pappa med en utskrift från datorn och Patrik han har jag alltid bara sagt vad jag vill ha till, nu ska jag maila den hade jag tänkt. Och usch vilken känsla det inbringar, nu mer än någonsin känns det så som att världen bara utvecklas och att allt som man bara gjort tidigare föråldras och snart faller i glömskan.

Nåja, idag är det onsdag och jag vet inte om dagen kan bli så mycket bättre just för att jag träffat Sofie och det var så skönt, det var bara toppen. Imorgon är det hur som helst torsdag och då sticker Simon till Norge en sväng på arbetsintervju, det innebär alltså att jag måste sova själv här hemma i den stooora sängen. Men det ska jag nog klara av, han beräknas att vara tillbaka fredag natt och det är bäst för han att han är hemma till på lördag då det är dags för Boda borg. Jag är så peppad!

Jag tänkte avsluta med att säga att det kommer att komma upp några bilder från Anettes 80-tals fest när jag bara har hunnit organisera lite.

Inga kommentarer: