När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

torsdag, juni 19, 2008

Sweet väder!

Lite sweet det är att vara ledig, jag ska då verkligen inte klaga. Denna första veckan på sommaren när folk har semester och jag ska jobba jobbar jag bara 2 dagar. Tisdag och torsdag och sedan är jag ledig fram till fredag nästa vecka då jag gör min första dag åt hemtjänsten och sedan jobbar jag lördag söndag åt Bilisten. Sweet, jag hoppas verkligen vädret håller i sig så jag kan sola VARJE dag :D

Igår låg jag faktiskt ute och solade i x antal timmar men jag ville inte ligga ute hela dagen eftersom att det är ganska stor chans att jag skulle bränna mig då i och med att jag inte har hunnit sola så mycket än i sommar. Hur som helst så tvättade jag också så medan jag väntade på att tvätten skulle bli klar låg jag ute, hur skönt som helst och jag har insett att det faktiskt är som skönast att sola där mellan 8 och 10.30 på dagen. Rå härligt var det, man skulle lika gärna ha kunnat sova ute.

Nu har jag gått broarna en sväng och tränat magen lite så nu ska jag ut och sola tills jag blir hungrig. För den som vill veta så stänger jag macken i kväll så om någon har tråkigt få ni alltid komma förbi om ni vill.

Trevlig sommar!

Inga kommentarer: