När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, juni 11, 2008

Huga så jobbigt.

Och när jag har skrivit att datorn är i gång igen så lägger den av. Så vi har varit utan dator ytterligare några dagar. Nu är den fortfarande inte igång så har jag otur nu så är allt förlorat. Vilket jag inte hoppas, tur att jag tex skrev in mitt schema i kalendern

Hur som helst så tänkte jag inte skriva mycket nu även fast jag har ett svinlångt inlägg på G där jag ska berätta allt som gjorts och hänt under denna tid men det är nästan så att jag måste säga att idag är en av de värsta dagarna i mitt liv. Jag vet in om jag någongång har varit så här illamående. Antingen är det typ magsjuka men jag hag inte spytt än bara varit nära eller så är det typ matförgiftning men den senaste tiden har jag alltid ätit samma som någon annan och ingen annan är dålig, så...?

Jag ska i alla fall försöka överleva dagen, sen ikväll kommer nästa problem med inskolningen, jag som ska vara med på en stängning. Är det så här illa kan jag inte fara, jag kan knappt gå mellan soffan och toaletten utan att nästan spy.

Krya på mig.

Inga kommentarer: