När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

söndag, september 04, 2011

Vad gör man en lördagskväll?

Vår lördagkväll innehöll både saker åt det bättre och sämre hållet. Vi var och åt på Wavehouse och tyvärr så var maten inte lika god som den brukar, så vi gör en minnesanteckning. Bara gå dit och äta lunch, middagstid verkar de ha alldeles för mycket att göra. Sedan blev det hem och fixa till sig för att vi sedan gå tvärs över gatan till Belmont park och åka en berg- och dalbana. Det var riktigt kul och det bästa av allt var att vi fick åka 2 gånger för samma pris. Så när vi egentligen kom in där man kliver av och på åkte vi bara rätt igenom! Lätt värt pengarna då.

Efter det knallade vi runt lite på området och kollade lite innan vi började gå upp till Pacific Beach där alla uteställena finns. Självklart gick vi också efter strandpromenaden! När vi väl kom upp till PB kom Elin självklart på att vi inte hade med oss våra pass så om vi ska in på något uteställe/bar så tar vi oss inte in när dom är SJUKT petiga om detta! Så då tog vi en taxi hem hämtade passen och åkte tillbaka. Väl på Beachwood så kollade vi läget, hur stället såg ut. I kön till toaletten så var det en tjej som frågade om vi 3 var och åt på Wavehouse tidigare idag och om någon av oss hette något liknande Lena och visst är det så?! Hon var alltså servitris där och kom ihåg ett av våra namn plus kände igen oss på utestället, bra jobbat skulle jag vilja påstå.

När vi väl är på väg hem så pratar vi med Sam och han står då kvar på jobbet och har fått punktering så vilka kommer till undsättning? Självklart vi! Det gick inte alls bra för hans lag och efter många om och men och några telefonsamtal så fick han själv ringa efter hjälp och betala för en kille som byter däcket. Det var inte speciellt kul för det blev kallt ute och däcket höll de inte ens på att få loss men till slut sådär vid 03.00 snåret var vi hemma och då var det som inte tänkt att det skulle bli någon riktig sen kväll!

Men jag kan ändå säga att jag har haft kul och vi är erfarenheter rikare! Nu så ska vi ut och springa på stranden, det är SÅ synd om oss... ;)

Inga kommentarer: