När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

tisdag, mars 29, 2011

HAHA skrev detta igår kväll men ser idag när jag vaknar att jag glömde publicera.

Jag börjar med att skriva att imorgon så ska vi träna kl 07.00 (vår tid) och det är med Tony "privat" och då vet jag inte var vi kommer att hålla hus men troligtvis i ringen är där finns det inte någon kamera så man kan se. Men det är ju bara att titta in och se om ni hittar oss någonstans där efter kl 16.00 svensk tid.

Nu till våran dag. Vi tränade på morgonen vilket var AS jobbigt, på gränsen till det värsta jag varit med om. Men kul självklart! Jag ser fram emot att fortsätta köra detta så man känner att man får bla ännu bättre flås i detta land. Sen efter träningen så blev det hem och äta och så tog vi oss iväg till San Diego Zoo, dock fick vi höfta mer än någonsin med våran körning denna gång i denna stad när avfarten från motorväg som vi skulle ta (och den enda som var utmärkt med skylt mot Zooet) till Zooet var avstängd. Då fick vi bara sådär hitta på en egen väg dit. Och visst fick vi ta om och göra rätt men hitta det gjorde vi!

Sedan på Zooet så såg vi en massa spännande som lejon, elefanter, giraffer, noshörningar, björnar, denna lilla sötnos


och även massa andra djur. Dock han vi bara med halva så vi ska dit en dag till men när det blir får vi se. Vi ska då se bland annat panda och krokodiler och sånt.

Men nu är jag massa trött så nu ska jag sova för ikväll och så blir det uppstigning i morgon för ny dag med nya pass. Bilder från Zooet lär dröja lite men vi filmade en del så det åker upp imorgon om ni har tur. Simma lugnet där hemma.

Inga kommentarer: