När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

söndag, mars 06, 2011

Fria radikaler någon?

Om någon som läser min blogg är intresserad av fria radikaler så tycke jag att ni ska titta in på denna sida. Det ryktas om att vi är det enda landet med ordet lagom i vårt språk och passande nog så ska även mängden av fria radikaler vara lagom (hur förklaras det i andra språk mån tro?). Det finns för och nackdelar med allt, men ta en titt. Så försök inte "utrota" alla fria radikaler i kroppen men kom ihåg att "långvarig" stress aldrig är bra också!

Imorgon är det måndag och jag vill inte riktigt gå och lägga mig får då är det åter till "tråkiga" saker alltså alla måsten med att vara duktig och göra skolarbete. Men det ska även bakas i morgon!

Jo, ikväll har jag och Simon sett, the troll hunter eller om den nu heter så? Trolljegarna på norska tror jag och självklart utspelar allt sig i Norge. Åter ingen så inser jag hur mycket jag faktiskt saknar norskan, jag vet inte om det låter så logiskt men jag gör det. Det är sjukt kul att höra på och prata lite också. Jag kände mig lite nostalgisk, kan man säga så även fast det inte ens är 1 år sedan jag var där?

Jaja, nä nu ska jag faktiskt gå och lägga mig så jag tar mig upp imorgon.

Inga kommentarer: