När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, januari 17, 2011

Då börjar vi om igen.

Sådär, idag har allt gått i nya tecken. Nya kurser = nya böcker att fixa och det bästa är att jag som dessutom har fått ihop det! Jag har lånat till mig allt jag behöver i stort sett så jag tänker baske mig klara mig på det! Nu ska allt bara funka med inloggning på alla ställen och alla användare och att registrera sig överallt. Men det är på G det också.

Tyvärr så kantade jag mig lite idag och det var så SJUKT onödigt. När jag cyklade från bibblan idag så satt jag tydligen inte fast mitt "sadelskydd" ordentligt så efter en bit på vägen så hade jag tappat det och hur enkelt är det när man sitter på den liksom? Men jo det är ju faktiskt korsningar där man måste stanna ibland och kliva av så troligtvis var det något sådant. Dock så upptäckte jag det inte förrän jag kom hem, jag tyckte det var ovanligt kallt efter en bit men tänkte inte mer på det. Sen så vände jag om för att se om jag hittade den, för så långt är det ju inte från oss till stadsbibbland. Men icket, någon hade allt vackert tjuvat åt sig den!

Så nu har jag köpt en ny och det är bara så ONÖDIGA pengar, det känns nästan som att kasta dem i sjön! Men varm om rumpan måste man ju vara om man ska cykla i denna kyla så är det bara.

Jaja, annars då jo jag ska bjuda på en bild sedan i torsdags från träningen. Hihi lite i scensatt men jag gillar den. Missa inte vattnet ;) (det bästa med hela bilden och visst är Simon långhårig? Han sparar!)

Inga kommentarer: