När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, maj 24, 2010

En stor miss i protokollet!

Det är som att skjuta sig själv i foten. Ja visst förstör jag lite för mig själv nu men gjort är gjort. Jag har haft all tid i världen att ringa till Skebo och kolla så att det är ok att Johan går på visningen eftersom att jag inte kan (på grund av att jag är i Oslo) men då har jag glömt bort att skriva upp telefonnumret och ta med det på jobbet. Som alla andra har dom sina telefontider och jag kan varken ringa före eller efter jobb. Så ja, när jag väl då har haft med mig telefonnumret då har jag inte haft tid till att ringa inom tidsramen av telefontiderna eller så glömt av det.

Och nu sitter vi här, dagen före visningen och jag har fortfarande inte pratat med dem och nu är det försent. Toppen! Varför jag inte ringt idag är för att jag är dum i huvudet, nämen i detta land är det ju röd dag och då hade jag inte en tanke på att ringa även fast jag så väl vet att jag hade BEHÖVT ringa idag. Sug också.

Vi tänker chansa i alla fall och Johan åker dit. Det som kan hända är ju att han inte får gå på den men antagligen har han redan då förhoppningsvis kommit sig lite in i lägenheten och sett "standarden" och sedan bli utkastad, eller så får han se på den ändå om vi har tur. Jag ska ändå kasta mig på telefonen i morgon när dom öppnar telefontiden och hoppas att jag får tag i någon fort, nackdelen är att visningen är kl 9 och det är även då man kan börja ringa.

Så nu får vi helt enkelt se hur det går!

Jag har ju bara mig själv att skylla.

Inga kommentarer: