När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

tisdag, februari 16, 2010

Fettisdag var det idag.

Fettisdag firar jag med lussekatter i stället. Jag tror att jag har samma diskussion varje år men alla människor om att mandelmassa är jätte mycket blä så semlor har aldrig varit en riktig hit för mig. Eller självklart de som är hemma gjorda utan mandelmassa, dom är bra goda dom. Men ja, man måste ju inte äta semlor fast jag borde väl kanske passa bättre in i detta land där en normal semla innehåller sylt i stället för mandelmassa men samtidigt hur gott är det då? Sylt, nä semlor skiter jag i och eftersom att jag har massa lussekatter kvar i frysen så tinade jag en hög till mig.

Jag har mått lite kasst idag och jag vet inte riktigt vad det beror på. Jag blev redigt illamående efter träningen när jag kommit hem och just ätit. Lite senare när Simon kom hem efter jobbet och gick och träna så satt det uppe lappar på gymmet om att man inte ska dricka vattnet från kran eftersom att reningsverket här i Oslo inte funkar som det ska, så det var väl på egen risk.

Så det kan hända att det är därför som jag är dålig. Men så är det bara ibland så jag kan väl trösta mig lite med några lussekatter, jag har ju ändå tränat idag så. Och jo, när jag säger lussekatter i plural så kan jag lägga till att storleken på mina lussekatter som jag gjorde är kanske 1/5 (en femtedel) av en vanlig lussekatt så ja, jag kan äta 5 st med gott samvete ;) Det känns som roligare så.

Nu funderar jag allvarligt på att gå och lägga mig, det vore riktigt skönt faktiskt. Jag har sovit lite sådär de senaste nätterna eller snarare så tror jag mer det kan ha men mina drömmar att göra, rara sådana. I natt drömde jag bland annat om en massa maffia aktion och att en farlig snubbe typ mördare och allt rymde från fängelset och att jag hjälpte han. Jag var dock inte mig själv i drömmen utan en helt annan tjej som var han flickvän typ men ändå, jag vet inte riktigt vad den drömmen vill säga mig?

Inga kommentarer: