När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, januari 28, 2009

Sådärja.

Hej alla, de tidigare inlägget var inte ens halvhjärtat skrivet men faktum är att jag inte har känt att jag haft tid och skriva eller att jag har prioriterat annat före detta men jag ville ändå att ni skulle på en liten uppdatering.

Men nu är läget i alla falla så här. Jag är fortfarande i Oslo, jobbar fortfarande på en barnehage med några småknattar och jag och Anette tar hand om. Jag bor hos Simons bror Oskar i en lägenhet tillsammans med Magnus och Rene. Jag har ett eget litet rum här vilket är snällt av grabbarna och i måndags så kom även Simon hit till Oslo. Han är här på lite obestämd tid och antingen så kommer han få ett jobb och så hittar vi en lägenhet tillsammans och så kommer vi bo här i ett år eller två eller så hittar han inget jobb och måste fara tillbaka till Skellefteå och jobba åt Elof igen. Men han är duktig och ringer runt till massa företag och far och träffar olika människor och går på några intervjuer.

Jag tror att han kommer att hitta ett jobb så det löser sig men självklart vill jag gärna att han ska ha ett just nu så man vet hur det blir. Det jag egentligen mest vill är att han får ett jobb så vi kan söka lägenhet och fixa en och flytta OCH så vill jag att han ska ha ett jobb nu så han kan skriva in sig på SATS och börja träna med mig.

Idag har varit en helt ok dag, jag har inte varit allt för trött som jag var tidigare och barnen blir bättre och bättre och tillfrisknar från allt sjukligt så nu är alla goa och för det mesta glada. Det gör att det känns ganska super att komma hem sen och hitta världens bästa sötnos här i soffan. Man äter god mat (ibland inte alls lika god eftersom att vi är i Norge och fisk serveras x antal gånger i veckan men jag överlever) och sedan velar man hela tiden OM man ska fara och träna sen är det jobbiga också att komma på VAD man ska träna. Eftersom att jag tränar på SATS så har man MASSA pass att välja mellan och att bara träna själv i gymmet.

Så det jag oftast väljer mellan är om jag ska fara på ett pass eller bara "springa" lite på en trampmaskin. Idag blev det så att jag som uppvärming sprang 35 min och sedan så gick jag på ett MageRygg pass på 30 min. Helt klockrent och just nu känns allting super.

Jag ska alldeles strax mysa lite med Simon och sedan blir det sängen för att sedan stiga upp i morgon och jobba och förhoppningsvis ha en lika bra dag.

Imorgon far också Rene från Byske hit till Oslo och han ska ta med min dator på vägen, jag är supar peppad och i ärlighetens namn kan jag inte tänka på så mycket annat. Han tar i och för sig med sig MASSA mer grejer som är våra och det som är lite tråkigt är att han kommer anlända kanske där nångång vid 1, 2 tiden på natten och då måste ja och Simon allt vackert stiga upp och packa ur alla grejerna ut bilen.

För han kan ju inte parkera bilen här ute någonstans med alla våra värdefulla ägodelar, det kommer bli lite jobbigt but hey, det är en kväll och kanske en halvtimme/timme det handlar om. Det får man leva med.

Sådär nu har ni fått lite mer kött på benen om vad som händer här och nu när Simon kommit så tycker jag självklart att det är roligare och spendera lite tid med honom än att sitta vi datorn 3 timmar efter jobbet som jag annars gjort den tiden här i Oslo när han inte varit här.

Men jag hoppas att allting går bra där hemma och ni får gärna slå en pling eller varför inte skicka ett mail vett ja, berätta lite om vad som händer eller så. Kram på er och kör försiktigt.

Inga kommentarer: