När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

söndag, december 28, 2008

Taxi.

jag är inte den som egentligen åker taxi frivilligt, men ikväll hade jag bestämt mig innan vi for ut att så skulle fallet bli hem. Väl ute så tyckte jag, nä men jag har inte så ont av mina högklackade jag kan gå hem, fast när vi då gick omvägen förbi frasses så inser jag att det är för halkigt.

Vi går och tar en taxi och det var inte en född svensk som körde den och när vi väl stod nedanför huset här hemma så blev jag glad. Vad han berättade får mig att vilja åka taxi varje gång. Simon frågade om någon människa som brukar köra svart taxi, om han fortfarande var igång. Och självklart var han det fick vi till svar av våran förare. Då började han prata om att det är dumt att om han faktiskt tycker om att köra bil och träffa människor att han BORDE/SKA ta kortet i stället och betala skatt som alla andra. Bland annat för att barnen går i skolan som alla andra barn.

Jag tycker det är helt otroligt och det gjorde slutet av min dag, jag tacka killen som körde oss hem! Kör försiktigt därute!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej gumman! Hoppas du hade roligt igår ..förlåt att jag for så fort =/ Ha det bra nu dina dagar här hemma och ha en bra återresa till Norge! Kram